Facebook
Twitter

Over ons


Officiële Dacia-verdeler

Okk is een jong en dynamisch bedrijf aan de kust. Wij specialiseren ons in de verkoop van correcte tweedehandswagens. Okkasiecenter van de Kust streeft er naar om u eerlijke en kwalitatieve wagens aan te bieden. We proberen samen met u uit te zoeken welke wagen perfect bij u past en staan u met onze ervaring bij in de aankoop van uw wagen. Het is onze taak om onze klanten bij te maken en wij hechten heel wat belang aan tevreden klanten. Daarom proberen wij u ook bij te staan met een snelle en goede service. 

Onze garage vindt u terug op de Brugsesteenweg 51b in Bredene. Er is dus een goede bereikbaarheid vanuit alle hoeken.
Wij zijn iedere dag geopend (enkel gesloten op zondag).

Hebt u overdag toch geen tijd om langs te komen?
Contacteer ons dan via e-mail ... of telefoon .... ! Wij bekijken dan hoe we u toch kunnen helpen!

U kunt ons ook vrijblijvend contacteren voor een antwoord op al uw vragen.


Ruim aanbod

Bent u op zoek naar een tweedehandswagens? Wilt u graag een leuke gezinswagen of wilt u liever de sportieve toer op? Misschien bent u wel op zoek naar een bestelwagen die aan al uw wensen kan voldoen? Misschien zoekt u eerder een kleinere en budgetvriendelijke occasiewagen. Bij ons kan u uitzoeken welke wagen precies bij u past.

Okk biedt u een ruime keuze aan tweedehandswagens. Al onze wagens zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn voorzien van een keuring voor verkoop. Ook het certificaat Carpass met correcte kilometerstand krijgt u erbij. Dit is zowel een zekerheid voor de klant als voor ons. Op al onze wagens krijgt u als klant één jaar garantie op motor en versnellingsbak. Voor aflevering krijgt u wagen bij ons nog een volledig onderhoud. Eventueel wordt ook de distributieriem en de waterpomp vervangen. Door onze jarenlange ervaring laten wij onze klanten de weg op gaan met een perfecte wagen. 

Wij verzorgen ook uw aanvraag tot inschrijving van het voertuig en bekijken voor u ook de mogelijkheden qua verzekering. Zo hebt u op voorhand een reëel beeld van wat uw wagen zal kosten qua aankoop, inschrijving, verkeersbelasting en verzekering. Op deze manier kan u uzelf een duidelijk beeld maken qua budget en kosten. U bent natuurlijk tot niets verplicht.

Ook voor uw financiering kunnen wij u bijstaan. Wij hebben een aantal verschillende mogelijkheden en bekijken graag samen met u welk plan ideaal zou zijn voor uw situatie. Een voorschot is niet altijd verplicht bij een financiering. Wij proberen u ook hier bij te staan met het beste advies en een goede service!